Autoaccessoires koopjes

Bezienswaardigheden in de buurt van Schiphol

Bezienswaardigheden in de buurt van Schiphol

Geplaatst op

Naast het vertrekken naar je favoriete vakantiebestemming is er van alles te doen op of nabij Schiphol! Goed nieuws als je je vakantie iets wilt verlengen of gewoon op zoek bent naar een leuk uitje rondom de Amsterdamse luchthaven.

Het Panorama dek

De onmiskenbare blikvanger van Schiphol is het Panorama dek. Vanaf het dek zie je de bedrijvigheid van onze nationale luchthaven. Het is een prachtig beeld om de vliegtuigen van dichtbij te zien landen en opstijgen. Bovendien staat er een vliegtuig op het panorama dek die je kunt bezichtigen.

Molen van Sloten en Kuiperijmuseum

Slechts een kwartiertje met de Schiphol taxi bij de luchthaven vandaan, vind je de Molen van Sloten. Deze molen pompt met een vijzel water uit de polder in de ringvaart. Je kunt hier een rondleiding krijgen van een gids en ook het naastgelegen Kuiperijmuseum bewonderen. De medewerkers vertellen met veel enthousiasme waarom Nederland een molenland is en waarom de molens zo belangrijk zijn voor ons landje.

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Altijd al geitjes willen voeden? Bij Geitenboerderij Ridammerhoeve in Amstelveen geef je voor slechts 50 cent een flesje geitenmelk aan een geitje. Doe boerderij bevindt zich samen met een restaurant en een winkeltje op 10 kilometer afstand van Schiphol. Je kunt hier heerlijke producten kopen en voor de kinderen is er veel speelplezier te beleven. Kom je uit het hoge noorden en ga je eerste de buurt verkennen voordat je op vakantie gaat Taxi Walburg brengt u veilig naar de bestemming.

De Floating Dutchman

Is het een bus of is het een boot? Vanaf vertrekpassage 259 van Schiphol vertrekt de Floating Dutchman, een bus die te water gaat als een rondvaartboot. Een leuke en bijzondere manier om Amsterdam te leren kennen! De bus vaart langs grachten naar het centrum van Amsterdam terwijl een gids verteld over de stad.

Zo op locatie vanaf Schiphol

Met het openbaar vervoer of met een taxi ben je zo bij een van de vele bezienswaardigheden rondom Schiphol. Met een taxi bespaar je bovendien tijd en reis je comfortabel. Niet veel tijd? Er is ook van alles te doen op Schiphol, zoals een bezoek aan het Panorama dek en de Floating Dutchman.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden